Van plant tot snijbloem

Van plant tot snijbloem

Bij Bloemen24 vind je een ruim assortiment aan bloemen die verwerkt worden in boeketten. Ze zijn zorgvuldig samengesteld door verschillende online bloemisten die op deze site vermeld staan. De bloemisten werken met luxe snijbloemen en decoratiebladeren van hoge kwaliteit en afkomstig van gerenommeerde kwekerijen uit binnen- en buitenland. Ze zorgen ervoor dat de bloemen zo vers mogelijk bij jou of je dierbare op tafel staan.

 

Afhankelijk van de soort worden de bloemen in kassen of op productievelden het hele jaar door opgekweekt door middel van zaaien of stekken. De kwekers zijn trots op hun producten en stoppen hier dan ook veel liefde en tijd in.

Er wordt veel aandacht besteed aan de groei, bloei en de juiste verzorging van de planten. Denk hierbij aan het bewerken van de grond voor het planten en zaaien. De ideale plantafstand tussen de snijbloemen. Het beregenen van de gewassen (zonder water geen leven). Het zorgvuldig met de hand afsnijden (oogsten) van de bloemstelen. Het verwerken van de bloemen met sorteermachines. En uiteindelijk het transport naar de veiling vanwaar de bloemisten ze inkopen om er de mooiste creaties mee te maken voor jou.

©2024 De mooiste bloemen op Bloemen24.nl | Privacy statement